Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2013, 10:37
qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Ty jednak jestes balwanem Zrozum Pisowki lemingu ze ja nie wierze w ustalenia pseudo komisji, ale zarazem smiac mi sie chce jak slepo Ty i Tobie podobni wierza w kazde slowo komisji Macierewicza i w Wasze dzienniki i w gazety Polskie. Wiem ze to nierealne zeby matolek zrozumial ze jest matolkiem, ale smiac mi sie chce kiedy widze po raz setny ta sama konstrukcje lemingowego posta Jak sie nie zgadzasz z nasz prwda to jestes lemingiem pustakiem lewakiem komuchem bezmozgie trolem i czym tam jeszcze w tej chwili nie pamietam ... Ja nie moge z Toba rozmawiac w tym samym tonie w jakim Ty sie odnosisz do mnie poniewaz dostane zaraz bana wiec powiem ci tylko tyle przeczytaj moje posty i sprawdz w co ja wierze a w co nie i dopiero wtedy sie wypowiadaj na ten temat...

Dales sie lemingu omamic Pisowskiej propagandzie tak jak Ci z ktorych sie smiejesz i nazywasz lemingami, Tuskowi i jego bandzie...

Sam juz nie wiem czy sie z Ciebie smiac czy Ci wspolczuc?

Chocbys Tu Lemingu wyszedl z siebie i tak sie prawdy nie dowiemy, ot taka smutny moral, tak samo jaknie dowiemy sie kto stoi za wirusem samobójczym jak nie wiemy co stalo sie na Giblartarze,jak nie dowiemy sie kto strzelal w Dallas ani tego kiedy bedzie koniec swiata... Wiec zajmij sie czyms pozytecznym bo tylko wstyd przynosisz kiedy jedziesz po Kibicach Wisełki. To jest w koncu forum Kibiców Wisły Kraków, a nie jakis onet albo inna wybiorcza zeby rozmawiac w tym tonie i jechac po kazdym jak po burej suce... Czemu tam nie idziesz nawracac ludzi tylko zes sie tutaj przyjebal jak rzep psiego ogona?
A dlaczego nie wierzysz w ustalenia pseudo komisji?

Dlaczego mam nie wierzyć Komisji parlamentarnej? Skoro wszystkie ich ustalenia poparte są badaniami?

Lemingiem jest ten który upiera sie przy jakimś stwierdzeniu nie potrafiąc uargumentować dlaczego.

Wiadomo, że są tacy którzy zrobią wszystko żebyśmy się prawdy nie dowiedzieli. Ty swoim tekstem idealnie się wpisujesz w ich oczekiwania, to przypadek czy lemingoza?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując