Wyświetl pojedynczy post
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2013, 10:28
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dlaczego obierasz mój wpis jako ripostę.
No nie wiem,..... Może dlatego, że został napisany tuż pod moim postem i nawiązuje do jego treści..? Jakżesz ja mogłem ten post tak odebrać...

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ja zwracam tylko uwagę na fakt że ktoś upierający się przy wersji pancernej brzozy jest zdolny do każdego idiotyzmu, żeby to udowodnić. I ma to jak najbardziej sens. Pomijając jak było faktycznie z motywacją, słup został odcięty i chyba to jest najistotniejsze.
Nie, nie ma sensu twierdzenie, że ktoś próbuje popełnić samobójstwo byle by tylko coś udowodnić. Takie stwierdzenie jest debilizmem i błazenadą. Zwłaszcza, że akurat ta strona barykady nie ma tendencji do martyrologii, rozdzielania szat i ginięcia za sprawę.

Co zaś do skrzydła i brzozy - takim jak Ty i ja pozostaje tylko wiara lub brak wiary, bo obaj mamy niemal zerową wiedzę na ten temat. Pewne argumenty naukowców mogą do nas przemawiać lub nie, być bardziej lub mniej przekonujące. Nie mamy jednak wystarczającej wiedzy, by je zweryfikować. Pewne rzeczy mogą nam się wydawać, przy czym z Twoich postów wnioskuję, że brak Ci wystarczającej wyobraźni, by pewne rzeczy wziąć pod uwagę. Niestety, do swojego braku wiedzy dokładasz pajacowanie, które nie sprzyja merytorycznej dyskusji.
Odpowiedz cytując