Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2013, 00:20
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
W jednym sie zgodze: to juz smieszne nie jest!
Chyba zartujesz skoro odsyłasz mnie do wpisów internautów dot. wsadu...no badxmy powazni. Ja sie opieram na jednych opiniach a ty na innych.
Konstrukcja samolotu jest taka, że jak wsiadziesz w samolot i zobaczysz jak sie skrzydła zachowuja to zrozumiesz, że nie jest to konstrukcja przygotowana do zderzen z obiektami na ziemi, z ciałami stałymi. To jest wiedza tak ogólnie dostepna jak dane o budowie Tutki które Binienda wsadził do programu komp. z lat 80-tych

Jak to mozliwe że poszycie skrzydła nie jest uszkodzone skoro w brzozie znajduja sie fragmenty samolotu? Moze spece od Macierewicza badali nie to skrzydło? (żart)...zreszta oni skrzydła nie widzieli wiec ...

PS. wypraszam sobie! To nie jest żaden MÓJ Bronek a wrecz przeciwnie...To, ze nie zgadzam się z polityka i proponowanym przez Kaczynskiego stylem jej uprawiania nie jest jednoznaczne...Nie zmuszaj mnie zebym uznał siebie za pozytywiste...
Nie odsyłam Cię do wywodów forumowiczów tylko do odpowiednich linków i źródeł, które w temacie padały...

Reszty mi się nawet komentować nie chce. Ty wiesz lepiej od profesora zajmującego się na co dzień materiałami wykorzystywanymi w lotnictwie do czego jest przystosowane skrzydło. I jeszcze program komputerowy z lat 80-tych... Błazenada.

ps. Mój "ps" był tylko odpowiedzią na głupią wstawkę z Twojej strony.
Odpowiedz cytując