Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2013, 19:55
taki młody napisał(a):Wyświetl post
Powoływanie się na "N(W)asz Dziennik" jest tyle warte, co powoływanie się przez żyda na wiki(ci)pasy.
qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Buahahahaha super porownanie gratuacje ale sie usmialem...

Budowniczy, naprawde nie zozumiales, czy udajesz głupa?
Niestety, ale nie łapię dowcipów z gimbazy. Musisz to jakoś rozwinąć lub pozwolić "takiemu młodemu" wyłuszczyć

Jesli istnieja niezbite dowody na to, ze komisja Millera nie wywiazala sie z obowiazkow, badz mataczyla w sprawie, zacierala slady, wprowadzala w blad opinie publiczna oraz urzedy panstwowe, to dlaczego nikt nie zglosil tych naruszen w prokuraturze, dlaczego nie zrobic konfrontacji? jesli druga strona sie nie zjawi, jej strata, bedzie latwiej obalic wszystkie ustalenia komisyjne...

Obudziłeś się po parodniowym letargu? Przecież wczoraj była konfrontacja i ta druga strona się nie pojawiła....

Tak wogóle nie doczekałem się odpowiedzi na zadane kiedyś pytanie...

http://www.wislakrakow.com/forum/sho...postcount=3067
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując