|
Być może trzeba prowadzić polityke oszczędnościową.
Być może Cupiał wie lepiej jaki jest stan finansów.
Być może trzeba przeorientować cele.
Ale to wszystko można zrobić personelem bardziej profesjonalnym, a nade wszystko związanym z Wisła.
Można to zrobić tak, by kibice rozumieli kierunek zmian. I widzieli sens przemian.
Można, ale jak widać się nie chce.
Od rezygnacji prezesa mija prawie doba. Całość tak ważnej kwestii kwitowane jest dwoma zdaniami. Ot, polityka informacyjna.
Dziś Wisłą wśród zarządzających Wisłą znajdziemy a to legioniste a to gościa z Katowic...
Tak się zastanawiam, kiedy mój stan alienacji w stosunku do struktur spółki osiągnie poziom podobny do tego z okresu generała gruby. Blisko już jestem.
Nie znamy kulisów tej dymisji, może Bednarz jest tylko krótkotrwałym epizodem z musu na tym stanowisku. Ale patrząc na ogólny kierunek przemian nie mam specjalnych nadzieji, że jest to krok ku lepszemu.
No i na koniec gratulacje za wyczucie w obliczu akcji karnetowej. Do wczoraj miałem jasność, będzie zakończenie protestu - kupie karnet. Teraz się zastanawiam nad jego kupnem nawet po ewentualnym zakończeniu protestu. W końcu Wisła to nie tylko piłkarze.
|