Żeby ułatwić sprawę wrzucę komentarz pod komentarzem to wrzucę cytat, abyś nie musiał się bawić.
Do Apraho - faktycznie obraźliwe stwierdzenie, które było pytaniem... a dodatkowo odpowiedzią na porównanie mnie do Grasia (obrzydliwy typ o czym wspominałem i chyba nawet podawałem kiedyś opinię jego kolegi ze studiów)
Cytat:
Apraho
Pawełek Graś to Ty ...? Halo , czemu nas zaszczyciłeś na tym forum ?
|
Cytat:
emj10
Powtarzasz te mityczne fakty mówią za siebie jakbyś faktycznie był aparatczykiem PiS. Może pewien aparatczyk zachęcił?
|
Przypomnę jeszcze moje cytaty z dyskusji z
Sędzią z połowy 2010 roku.
Cytat:
|
Sam osobiście działając w samorządzie gminnym nie zamierzam głosować w drugiej turze, gdyż moim marzeniem jest zniknięcie PO i PiS z mapy politycznej naszego kraju, aby wreszcie można było wykreować partię mającą republikańskie wartości, zupełnie oderwaną od tych dwóch molochów na glinianych nogach.
|
Cytat:
|
Jak widać tutaj mamy zupełnie inny pogląd na sens trwania obu pseudopartii na naszej arenie politycznej. Dla mnie różnica między nimi sprowadza się do stworzenia miedialnego wizerunku, który jakoby dzielił ich na liberałów i konserwatystów, zwolenników prywatyzacji i jej przeciwników, a także światopoglądowo na politykę bogacenia się za wszelką cenę kosztem innych w kontrze do polityki równych szans. Na dołach sytuacja jest jednak zupełnie odmienna, gdyż są to ludzie którzy mają wspólne korzenie (ZChN, SKL, KLD, UW, AWS), toteż programowo mają ze sobą bardzo wiele wspólnego. Samorządowcy obu tych bloków są częściowo ubezwłasnowolnieni, gdyż dostają wiele przykazów z góry, a listy wyborcze ustalane są na szczeblu centralnym z pominięciem ich opinii. Tak więc w ciągu dnia stuczny spór pod publiczkę, a następnego dnia wspólne grzanie wódy tj. to było po ostatnich wyborach samorządowych, gdzie końca nie miała libacja i zataczanie się polityków obu tak zwaśnionych ze sobą partii.
|
Naprawdę kuriozalnie zaczynają brzmieć w uszach oskarżenia o
"a w rzeczywistości 99.9% czasu na forum poświęcająca na bronienie pomysłów PO lub walenie jak w bęben w nierządzące od kilku lat PiS i niszowe gazety Sakiewicza" w momencie, gdy fakty przeczą tym konfabulacyjnym stwierdzeniom (tak to konfabulacja, czyli mijanie się z prawdą jak miało to miejsce w opisywaniu sytuacji przy rozwiązaniu rządu Kaczyńskiego), gdy patrząc na moje ponad 2500 komentarzy na forum większość została napisana w tematach sportowych i innych, a tylko ok. 1000 w tematach politycznych. Do tego minimum kilkaset komentarzy nie dotyczyło ani PO, ani PiS, a kilkaset było czysto merytorycznych dotyczących, czy to gospodarki, czy tematów światopoglądowych, czy jeszcze innej dziedziny.