Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.02.2013, 14:50
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Napiszę tak - kryptopeowiec, czyli osoba odżegnująca się od PO, a w rzeczywistości 99.9% czasu na forum poświęcająca na bronienie pomysłów PO lub walenie jak w bęben w nierządzące od kilku lat PiS i niszowe gazety Sakiewicza.

To dużo łagodniejsze od "naczelny gazownik i skompromitowany aparatczyk", "śmieszny aparatczyk" (do Wislak68), "pisowski aparatczyk" (do Arapaho) i skierowane kiedyś do mnie "główny konfabulant".
"Pisowski aparatczyk" do Apraho? Wrzuć taki cytat, albo przeproś z miejsca. Nic dziwnego, że to określenie z konfabulantem było po części trafne.

Od aparatczyków wyzywałem typka, który przez lata udawał na forum obiektywnego i zrównoważonego dyskutanta, który nie ukrywam odbiegał znacząco in plus względem ogółu, ale w momencie, gdy wyszło na jaw, że po swoim nawróceniu i powrocie na forum działa głównie jako członek danej partii zbierający zabłąkanych wyborców, a dodatkowo wszedł chyba w kryzys wieku średniego, gdyż nie było wypowiedzi bez obrażania innych użytkowników ("działacz partyjny", czy "śmieszny aparatczyk" to były naprawdę lajtowe określenia w porównaniu do jego stylu) skończyła się jakakolwiek możliwość dyskusji.

Także nie "kadź" mi tutaj o jakiś moich przewinach, a cofnij się do momentu, gdzie pewien forumowicz i cała rzesza nawiedzonych lewicowych dyskutantów obniżyła poziom tego tematu poniżej mułu.

PS. Poza tym cofnij się do momentu, kiedy nie było Ciebie na tym forum i poczytaj posty polityczne sprzed Smoleńska. Właśnie wtedy zrozumiesz, że szukanie drzazgi w oku powinno zacząć się od siebie, gdyż ja przez ładnych parę lat (odkąd przewodziłem młodzieżowej radzie miejskiej) byłem zarówno anty-PO i anty-PiS co wyrażałem również w tym temacie. Nie moją winą jest, że po Smoleńsku wszystkie osoby, które są anty-PiS zostały wrzucone do worka ze zdrajcami, a zarazem wyborcami PO, kryptopeowcami, czy lemingami. Na Waszą obronę działa to, że w realu stało się podobnie i ten ostracyzm nabrał niewyobrażalne jeszcze kilka miesięcy przed Smoleńskiem rozmiary.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.02.2013 o godz. 15:05.