emj10 napisał(a):

No to doczekałem się nowego rozdania jeśli chodzi o zaszufladkowanie w tym temacie i tym razem trafiłem do przegródki z napisem "kryptopeowiec". Nie obrażam się w żadnym razie, ale brzmi to strasznie i śmiesznie w kontekście tego, że więcej niż jeden raz zdarzyło mi się zmarnować głos na tą "watahę" z krwiożerczym Kaczorem pożerającym wieczorami dzieci na czele, a smutnego, bezradnego i pozostawionego samotnie w kącie Donka nigdy nie obdarzyłem takim zaufaniem.
Nie będę odkrywczy, ale wyzywanie od lemingów i innych zrobiło swoje co wywołało akcję-reakcję.
|
Napiszę tak - kryptopeowiec, czyli osoba odżegnująca się od PO, a w rzeczywistości 99.9% czasu na forum poświęcająca na bronienie pomysłów PO lub walenie jak w bęben w nierządzące od kilku lat PiS i niszowe gazety Sakiewicza.
To dużo łagodniejsze od "naczelny gazownik i skompromitowany aparatczyk", "śmieszny aparatczyk" (do Wislak68), "pisowski aparatczyk" (do Arapaho) i skierowane kiedyś do mnie "główny konfabulant".
Cytat:
Na koniec zapytam o jeszcze jedna rzecz na ktora nie otrzymaem odpowiedzi:
Dlaczego kancelaria Prezydenta nie sprawdzila badz nie zareagowala na to jak przygotowana byla wizyta z 10 kwietnia? wystarczylo tylko zeby ktos zwrocil uwage ze zwierzchnik Polskich sil zbrojnych leci lotem ktory nie jest lotem wojskowym lecz cywilnym?
|
Było tu już milion razy podawane

"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"