"
Portal Lisa grzebie w życiorysach. To obrzydliwe, wstrętne i ohydne"
http://natemat.pl/49425,miliarderki-...y-i-holocaustu
Cytat:
Miliarderki nowoczesnych Niemiec są spadkobierczyniami nazistów. Ich fortuny nie byłoby bez wojny i Holocaustu
Harald Quandt Holding GmbH to świetny dowód, iż między bajki można włożyć twierdzenia, że od dawna na świecie nie ma tych, którzy wzbogacili się dzięki II wojnie światowej i Holocaustowi. Jak ujawnia amerykański magazyn "Bloomberg", szefostwo holdingu to bowiem nie tylko spadkobiercy producenta rakiet V-2, ale i Josepha Goebbelsa.
|
Komentarze pod artykułem:
Cytat:
|
Hańba. Na portalu Tomasza Lisa oficjalnie grzebie się ludziom w życiorysach! Co to ma do rzeczy kim byli rodzice?! Skąd mieli pieniądza?! To nie ważne! Hańba, po trzykroć hańba! Tuleyą w kołtuna!
|
Cytat:
|
Tomasz Lis trzy tygodnie temu: "Nasza prawica ma bolszewicką mentalność. To bolszewicy grzebali ludziom w życiorysach, szukając genetycznie skażonych przodków. Szkoda, że 45 lat po marcu 68 ta bolszewicka praktyka wciąż ma się dobrze"
|
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"