Wyświetl pojedynczy post
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2013, 18:45
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że każdy kibic tak powinien ją traktować. O ile jest kibicem.
To idź tam padnij na kolana i módl się do św. Pana Cupiała lub Majchrowskiego lub Obtułowicza lub wszystkich tych świętych naraz.

MatMario napisał(a):Wyświetl post

Jak wygląda 600 baniek na stadion w 10 lat do ponad 400 dla nauczycieli w rok? I co będziemy sobie tak wyliczać?
Ja pier... Ty uważasz, że 7 lat budowy to jakiś plus?! Uważasz, że koszty budowy co roku taniały? To nieźle masz... Po za tym przecież jakby wybudowano w 2 lata to przez kolejnych pięć zamiast do niego dokładać to mógłby na siebie zarabiać...

Swoją drogą ciekawe czy kiedykolwiek znajdzie jakiś sponsor tytularny na taki piękny inaczej obiekt... No chyba, że jakaś piramida finansowa typu Herbalife.

bódyń napisał(a):Wyświetl post
Zadam pytanie: no i CO ma jedno z drugim wspolnego? Po prostu z pieniedzy panstwowych wyrzucono 200 mln. Wyrzucono. i tyle. jakby nie liczyc i jakby tego nie obliczac przelcizac gmatwac wyjdzie 200 mln. Np koszt budowy Ronda Ofiar katynia wyniosl ok. 130 mln, tal dla porownania.
Pomijam oczywiscie ile osob korzysta np ze stadioniu i itp
Właśnie nie wywalone... Ktoś ma tą kasę i się cieszy... Ona nie wyparowała... Gdyby jeszcze wziąć te 200-300 baniek i je spalić... Nie mówię nawet, żeby przeznaczyć na jak szczytny cel. 200-300 baniek... ile dzieciom można by by pomóc... Szkoda ale trudno... niech spalono by tą grubą kasę, która poszła to uj wie kogo, tzn wiadomo, że do nikogo biednego. Wtedy może nie czułbym obrzydzenia kiedy przejeżdżam Reymonta. I jeszcze raz dla tych, którzy mają w dupie ile wydano (wyprowadzono z kasy miasta) na stadion... Dla mnie ma to znaczenie i gdyby wydano o połowę mniej to byłoby okey, nie czułbym już tego wstrętu pomimo, że obiekt dalej by mi się nie do końca podobał. Ale za 600 baniek... to unosi się na tym czymś smrodek, który mnie ciężko wytrzymać. I dlatego zabieram głoś w temacie.

@ down - sorry, źle zrozumiałem Twój post, przeczytałem jeszcze raz i przyznaje, że głupotę napisałem Wywaliłem to.
Ostatnio edytowane przez thechris : 05.02.2013 o godz. 00:09.
Odpowiedz cytując