Konrad. napisał(a):

Ja nie pisze o samym projekcie, bo ofe jest ogólnie zrypane, tylko o tym pseudo dziennikarzynie...
Powiedz mi co więc ma z tym wspólnego Unia i skąd taki tytuł artykułu?
Przecież to tusk robi zmiany w ofe - nie są one w żaden sposób narzucone przez unie.
Nie wspomnę o tym, że przecież jeśli ofe będą mogły inwestować zagranicą, to wcale nie oznacza to tylko krajów unii... Świat jest trochę większy.
|
Unia "orzekła" że nakaz inwestowania gdziekolwiek to złamanie zasad konkurencji. Niby. Bo powinno być tak że to ubezpieczony wybiera i koniec. Jego kasa.
Cudak oczywiście wystawi plecy i kasa odpłynie, a sam mówisz że świat jest duży.
Tytuł jak tytuł, oszczędzający nasze słońce, bo plemiel oczywiście robi co od niego wymagają. Przeczytaj sobie Szpenia

.
Szpen napisał(a):

poczytaj choć troche i zapoznaj z tematem który komentujesz, bo wychodzisz po tan n-ty na głupka.
[...]
Mój komentarz: OFE w Polsce działa z dupy, mam nadzieje że takie zmiany jak ta wyżej spowodują, że OFE będą lepiej inwestować moje pieniądze, tak, aby moja przyszła emerytura była wysoka. Vivat vivat ...
|
How many times Szpeniu? Będziesz pocieszał się faktem, że inni mają gorzej? Masz to we krwi?
Wypatruj Bobciu urwiska ...musi przeciesz być blisko