Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2013, 15:52
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Ja nie pisze o samym projekcie, bo ofe jest ogólnie zrypane, tylko o tym pseudo dziennikarzynie...

Powiedz mi co więc ma z tym wspólnego Unia i skąd taki tytuł artykułu?

Przecież to tusk robi zmiany w ofe - nie są one w żaden sposób narzucone przez unie.

Nie wspomnę o tym, że przecież jeśli ofe będą mogły inwestować zagranicą, to wcale nie oznacza to tylko krajów unii... Świat jest trochę większy.
Unia "orzekła" że nakaz inwestowania gdziekolwiek to złamanie zasad konkurencji. Niby. Bo powinno być tak że to ubezpieczony wybiera i koniec. Jego kasa.

Cudak oczywiście wystawi plecy i kasa odpłynie, a sam mówisz że świat jest duży.

Tytuł jak tytuł, oszczędzający nasze słońce, bo plemiel oczywiście robi co od niego wymagają. Przeczytaj sobie Szpenia .

Szpen napisał(a):Wyświetl post
poczytaj choć troche i zapoznaj z tematem który komentujesz, bo wychodzisz po tan n-ty na głupka.
[...]
Mój komentarz: OFE w Polsce działa z dupy, mam nadzieje że takie zmiany jak ta wyżej spowodują, że OFE będą lepiej inwestować moje pieniądze, tak, aby moja przyszła emerytura była wysoka. Vivat vivat ...
How many times Szpeniu? Będziesz pocieszał się faktem, że inni mają gorzej? Masz to we krwi?

Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
No tak, ale lemingi to przeciesz nie oni, to Ci z Gazety Wyborczej Drozdzie; ty lemingu!
Wypatruj Bobciu urwiska ...musi przeciesz być blisko
Ostatnio edytowane przez Drozd : 04.02.2013 o godz. 16:28.
Hej Nasz TS !!