Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2013, 10:35
Np dla mnie. Jeszcze młodego wykształconego i 50% Polaków, którzy chcą międzynarodowego śledztwa, ze względu na to, że Państwo Polskie skompromitowało się tym śledztwem.Polacy wcale nie mają Smoleńska dość- to wciąż temat wzbudzający ogromne emocjie, ale też wątpliwości.

Powiem Ci tak.Śmiać mi się chcę z wyznawców "pancernej brzozy" wiesz dlaczego" - kompletnie gubią się w tym, co mówią lub piszą. Np w tym temacie wyznawcy pancernej brzozy są doszczętnie gaszeni argumentami, a odpowiadają inwektywami lub frazesami zaszczepionymi przez pro rządowe media.

W życiu prawdziwym, też rozmawiałem parę razy z osobami, które klneły na ten Smoleńsk i Kaczyńskiego- ale oni potrafili się przyznać, że mili inny obraz całej tej sprawy, głównie ze względu na brak czasu i brak drążenia tematu.Ale widzisz, oni potrafili przyznać się do błędu.Tutaj tymczasem? Wkleja się linki, zdjęcia, wywiady- i nic. Niektórzy albo udają że nie czytająl albo że są ślepi.

Jak ja kiedyś też nieprzychylnie wypowiadałem się o Kaczyńskim - jako prezydencie, to teraz uważam, że w porównaniu z tym rządem, to był geniuszem.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 04.02.2013 o godz. 10:53.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując