Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2013, 10:26
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem co by było, ale ja osobiście zgadzam się, że mogła "polityka miłości" przyczynić się do tego wylewu.Trudno by starsza osoba - zwłąszcza matka, mogła przejsc obojętnie do tego typu wystąpień. Oglądnij sobie jeśli ne oglądałeś.

http://www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW8W0
Pierwsza zasadnicza kwestia jest taka , czy żyjemy w jakimś reality-show ,w którym zajmujemy sie losami rodziny Kaczyńskich :zmarłych w wypadku lotniczym L. i M. Kaczyńskich (oczywiście w Pisowskim reality-show był to zamach), perypetiach rodzinnych M.Kaczyńskiej ,czy sie pojednała ze stryjem ,czy bedzie po Smolensku kandydować do Sejmu , matce ,która umarła oczywiście przez wstrętnych przeciwników politycznych ,którzy sobie rzekomo urządzali hucpe po Smoleńsku (ja akurat uwazam ,że najwiecej zła wyrządzili w tej sprawie Macierewicz i sam J.Kaczyński) , i w końcu główny bohater J.Kaczyński ,który znosi wszelkie krzywdy i potwarze w związku ze Smoleńskiem .Pytam sie dla kogo jest ten serial ,chyba tylko dla tkw "moherowego" elektoratu ,który sie pojawia lub jest zwożony na różne wiece, rocznice , pogrzeby,ekshumacje związane ze Smoleńskiem. Pytanie co ma z tego zwykły obywatel ,który od dawna wie ,że Smoleńsk był wypadkiem lotniczym ? Nic. Smoleńsk - by żyło się lepiej...
Odpowiedz cytując