Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.02.2013, 02:50
A ja powiem Wam tak moje wy droxdziki, serki i inne przyjacioły...jezeli tu siedzimy to dlatego ze nie mamy lepszych zajec. Wystarczy, zeby kazdemu z nas ktos pomachał banknotem przed oczami i powiedział..."zamiast pieprzyc bzdury chocmy i zaróbmy jakies pieniadze" to ten temat na forum by umarł w 3 dni...wiec apeluje do was chlopaki, zebysmy przestali tracic energie na durne nic nie wnoszące przepychanki a zajeli sie robieniem pieniedzy. A moze akurat którys z nas ma pomysł na miliony? Ja o własnym biznesie mysle od15 lat i mam w tym doswiadczenie...tzn wiem juz o czym NIE myslec Mamtez swoje lata mierzi m,nie robota na durniow, którzy nade mna cos sobie dumaja...Powaznie...ja siedze chłopaki w Anglii, wy w Polsce...mamy jakies kontakty, kazdy może cos wniesc...Serek ty sie nawet nie obejrzysz a w tym banku bedziesz miał 40 lat...masz znajomosci na awanse na dyrektora? Mój promotor, łebski gosc mi kiedys pwiedział: Gdybys ty kuba sie nie bał i tyle energi wsadził w realizacje własnego, byle jakiego pomysłu, co wsadziłes w ta zasrana licencjacka prace to w 3 lata był byś milionerem.......a Smolensk zasrany...pieprzenie o bzdurach, kłotnie o 3-5 metrów, o pieprzone komisje czy im sie chce czy nie!Na co to komu! Naprawde myslicie, ze to cos komus da? Ni chuja...przyjda kolejni, "bardziej uczciwi" beda szukac 10 lat, nic nie znajda, natrzepia kasy, oddadza włądze, za 40 lat, na ostatniej stronie ukaze sie tekst, że pilot pochlał albo ze wierza była nawalona w 3 dupy i robili jaja...i jaki jest sens? Co z tego wyniknie? My jesteśmy Polakami wiec genetycznie nie jestesmy zdolni do wyciagania wniosków, podejmowania własciwych, strategicznych dla kraju decyzji...Jestesmy awanturnikami...z taka sama werwa i bohaterstwem walczymy o palec współtowarzysza jaki i o jego zabita matke, czy zone...nie kalkulujemy politycznie tylko szable w dłon!!! Ale potrafimy pokombinowac i za to sie trzeba wżiaść...Nie macie doswiadczenia w biznesie? I co? Ja też hnie mam! Branson ten od linie Virgin powiedział, że kazdy codziennie ma 2-3 pomysły które zrobiły by z niego milionerra...sam skonczyłe edukacje naq podstawówce i wziął sie za robienie kasy...pieniadz nie ma granic...kazdy sie moze pieniedzy dorobić...a za 10 lat kupimy Wisłe i zrobimy z niej potege...tylko tzeba przestac pieprezyc o pierdołach a wziasc sie za robote

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Ty nie oglądaj i dalej żyj w błogiej nieświadomości, niech ci się wydaje że jesteś dobry i inteligentny i wykształcony.

ps. trzymaj się z daleka od noża.

Co się przejmujesz.
Zawsze znajdzie się taki któremu chodzi tylko o własną pełną michę i nie może zrozumieć jak ktoś może interesować sie czymkolwiek innym.

ty ogladaj i żyj w świadomosci jaki jestes zaj....sty
Powód: Bałagan, połączenie postów i ostrzeżenie dla autora.
Ostatnio edytowane przez rav : 04.02.2013 o godz. 11:45.
Odpowiedz cytując