Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2013, 23:25
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie idoli tylko uczciwych ludzi, którzy wszelkiej maści półgłówkom i lemingom narażają się jedynie tym że mają odwagę powiedzieć to co myślą. Masz dowód z posłanką Pawłowicz. Wystarczyło ze głośno wyraziła swoją opinię, dodam ze zbieżną z opiniami logicznie myślących, żeby banda frustratów zaczęła ją szkalować.

Kubuś uderza w te same tony. Broniąc przegranej sprawy nie ma za sobą żadnych logicznych argumentów, więc dodaje sobie animuszu prostackim językiem. Licząc na to że ci którzy dyskutują w konkretnym temacie będą zmuszeni na jego kalumnie reagować. Przez co główna kwestia zejdzie na dalszy plan.

W jego przypadku chłopoka z pod Niemieckiej granicy od najmłodszych lat zakompleksionego, branie strony "oficjalnej" tej yntelygentnej jest psychiczną potrzebą. Niezależnie od tego czy ci yntelygentni nie pieprzą czasem głupot. To nie jego sprawa żeby o tym rozstrzygać. On tylko z pozycji tego yntelygentnego poucza ciemne masy naiwnie próbujące dociec prawdy, że przecież prawda już jest znana, nieważne że prawda ta przeczy fundamentalnym zasadom.

jezyk taki jak adwersarz...nie zmuszaj mnie wiecej żebym musiał go urzywać.
Zakładasz ze sprawa jest przegrana? Czyli sobie juz opinie zbudawałes i NIC cie nie przekona. To mamy jasnośc, że nie chodzi ci o argumenty.
Uwielbiam domorosłych analityków. Kompleksy? Przykro mi ale nie trafiłes zupełnie. Nigdy tez nie uwazałem sie za osobe jakas ponadprzeciętna...nie nie...kolejne pudło.
Przeczytaj co napisałes. "dodam ze zbieżną z opiniami logicznie myślących"...i tu jest najwiekszy problem. Zarzucasz mi, że sie wymadrzam a sam piszesz cos takiego? Kto tu ma problem? Typowy pisiwski jezyk, pisowska nomenklatura wg której MY jestesmy tak naprawde jedyni myslacy, prawdziwi patrioci, posługujemy sie logika a tamci, młodzi wykształecni z wielkich miast to banda zmanipulowanych lemingów, idiotów wsadzonych w ramy systemu...A na koniec jestes oburzony tym co ja pisze, nazywajac to kalumniami podczas gdy sam mickiewiczowska polszczyzna sie nie posługujesz...no ale wam wolno wiecej...
Odpowiedz cytując