Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.02.2013, 22:57
[QUOTE=serek.c2;1297190]Problem z Tobą jest Kuba taki, że dyskusję sprowadziłeś do przepychanki, wciskając w rozmowę bezsensowne wrzutki choćby o Kaczynskiej, która z naszą rozmową ma mało wspólnego.

Nie Serek...nie zamierzam zadnej z Twoich prósb spełnic. Dlaczego? Bo to nie ma zadnego sensu. Ty masz swoja wersje wydarzeń, która wam "niezalezne" media tłucza do głów i zadne raporty wam niczego nie udowodnią. ŻADNE! Nawet jak zbadaja to najteższe umysły na świecie, przebadaja kazdy centymetr kwadratowy wraku, przekopia miejsce katastrofy na 40 metrów w dół, ekshumują wszystkie ofiary to kluczowy dla was bedzie koncowy rezultat prac takiej komisji czyli raport. jezeli bedzie on brzmiał: Zamach! To sie z nim zgodzicie...jezeli natomiast wniosek będzie brzmiał, bład pilotów, pogoda to KAŻDA komisje i kazdy taki raport uznacie za zmaniopulowany. Dlatego szczerze mówiac moja wiedza nt. temat czy jej brak sa tu najmniej wazne...tak samo jak nie jest w ogóle wazne czy raportu nauczyłes sie na pamiec, czy go w ogóle rozumiesz czy znasz tylko jego fragmenty. Uderza mnie jeszcze wasza wiara w wasza [rzenikliwośc. Naprawde uwarzasz, ze raport Millera robili idioci i że jestes w stanieich na czymś złapac? Ze sam znajdziesz błedy które ta komisje i ten raport skompromitują? Jezeli ten raport to wał od pierwszej do ostatniej strony to, z całym szacunkiem Serek ale jestes troche za krótki, żeby kompromitujące komisje błedy znaleźć. Jeżeli ten raport to manipulacja to przygotowali ja ludzie którzy sie na tym znaja i zrobili to z wieksza starannościa niz przygotowali by raport rzeczywisty. My sie możemy tu przepychac, cos sobie udowadniac albo nie udowadniać, łapac sie na znajomości tematu albo jej braku tylko co z tego wynika? Absolutnie NIC! Podstawa tej dyskusji, wymiany pogladów jest to, ze Ty uwarzasz, że Kaczynski był osoba tak nietuzinkową, że rzeczywiscie zagrażał interesom ruskich wiec postanowili sie go pozbyc a ja nie widze w tej postaci niczego nadzwyczajnego...no przepraszam ale Piłsudzki to z niego nie był.
Odpowiedz cytując