kuba.j.g. napisał(a):

Hejka Jedrus miło cie wid:ziec. Anonimowosć? Jakub............................Adres w Polsce: jelenia Góra,............................to ta moja anonimowosć ćwoku!
Martusia Kaczyńska jest wasza idolka, wzoram matki Polki...jezeli ty bys chciał miec taka matke to twój probem tak tak...Martusia jest prawnikiem...o ranhy...poza tym ze jest ....a to jeszcze jest prawnikiem...rózne nieszczęścia na ludzi czekaja...Z|apoznaj sie człowieku z biografia tej "kobiety" poczytaj jak w roku wyborczym taty słuzyła bilbordami w rodzinnym gronie a zaraz potem sie rozwiodła dowodząc ze taj jej meodleowa rodzina z wyborczego bilbordu to ściema dla WAS!!! Przy okazji faceta który wychowywał dziecko przez 4 lata myslac że to jhego własne, przy okazji sprawy rozwodowej podała badaniom na DNA i w ten sposób pozbawiła praw ojcowskich...dała innemu po czym temu swojemu wmówiła ze jest Ojcem a jak sie im przestało ukąłdac to pzred sąem udowodniła, że jednak innemu dała a temu tylko wmówiła...Facet przez 4 lata wychowywał i kochał dziecko jak swoje własne i nagle dowiaduje sie, że jego żona, która trudni się dawaniem dupy, zaszła w ciaze z innym a on sam wychowywał i kochał cos co nie było jegho. OK...ludzie kochaja dzieci adoptowane ale nikt im tej miłosci i zaangazowania nie przerywa w ten sposób..SDla ,mnie takie numery to jest poi prostu poziom najnizszy z mozliwych w rozwoju gatunku
|
błedów jest w cholere ale naprawie najwazniejszy, zeby ćwok mi póxniej nie praiwł, że kłamie: Jakubi,.............................., Sheffield