thechris napisał(a):

|
Prawda jest taka, że ten kwadratowy kurnik nadaje się tylko do rozbiórki... Ekstremalne warunki pogodowe... Ja pie... Ten kurnik przy R22 to taki Ćwielong wśród pseudo-stadionów, dla którego każda pogoda jest ekstremalna.
|
Przez tego typu głupie teksty właśnie ciebie nie trawie. Zgadzam sie Fialo odnośnie twojej osoby. Jeśli ci sie nie podoba stadion Wisły to powtórzę tez za Maleckim Jego słowa. A kurnik to masz na kałuży lub w swojej wiosce, jeśli nie pochodzisz z Krakowa.
Wiem, ze na mecze Wisły nie chodzisz i sie tym jeszcze chwalisz. Więc co taka gnida jak ty moze wiedzieć o stadionie na R22 i jeśli piszesz, ze należy ten stadion zburzyć to powtarzasz to co zydki mówią sobie w zyczeniach np w święto Rosz Ha-Szana.
Co do stadionu to wg mnie jest naprawdę OK, a tez sie bałem przed otwarciem ze będzie to porażka.
Plusy: jest duży i ma potencjał, super rozwiazanie z zapleczem-szczególnie w mroźne lub upalne dni, murawa super i nie trzeba jej wymieniać co chwila, widoczność naprawdę ok.
Minusy to: brak elewacji, ale mam nadzieje ze miasto poprawi oraz slabe utrzymanie i slabe wykorzystanie możliwości stadionu.
Elewacja, wykończenie punktów usługowych na stadionie oraz ewentualne połączenie dachów zmieniłby całkowicie odbieranie tego stadionu. Pamiętajcie tez, ze projektowanie i budowa stadionu Wisły była bardzo ograniczona ul. Reymana.