Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.02.2013, 18:34
thechris napisał(a):Wyświetl post
Prawda jest taka, że ten kwadratowy kurnik nadaje się tylko do rozbiórki... Ekstremalne warunki pogodowe... Ja pie... Ten kurnik przy R22 to taki Ćwielong wśród pseudo-stadionów, dla którego każda pogoda jest ekstremalna.
Przez tego typu głupie teksty właśnie ciebie nie trawie. Zgadzam sie Fialo odnośnie twojej osoby. Jeśli ci sie nie podoba stadion Wisły to powtórzę tez za Maleckim Jego słowa. A kurnik to masz na kałuży lub w swojej wiosce, jeśli nie pochodzisz z Krakowa.

Wiem, ze na mecze Wisły nie chodzisz i sie tym jeszcze chwalisz. Więc co taka gnida jak ty moze wiedzieć o stadionie na R22 i jeśli piszesz, ze należy ten stadion zburzyć to powtarzasz to co zydki mówią sobie w zyczeniach np w święto Rosz Ha-Szana.

Co do stadionu to wg mnie jest naprawdę OK, a tez sie bałem przed otwarciem ze będzie to porażka.

Plusy: jest duży i ma potencjał, super rozwiazanie z zapleczem-szczególnie w mroźne lub upalne dni, murawa super i nie trzeba jej wymieniać co chwila, widoczność naprawdę ok.

Minusy to: brak elewacji, ale mam nadzieje ze miasto poprawi oraz slabe utrzymanie i slabe wykorzystanie możliwości stadionu.

Elewacja, wykończenie punktów usługowych na stadionie oraz ewentualne połączenie dachów zmieniłby całkowicie odbieranie tego stadionu. Pamiętajcie tez, ze projektowanie i budowa stadionu Wisły była bardzo ograniczona ul. Reymana.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.02.2013 o godz. 09:58.
Odpowiedz cytując