Wyświetl pojedynczy post
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.02.2013, 13:20
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Ja czytam banialuki Twoje, banialuki prorządowe i banialuki PiS-owskie. I po lekturze wychodzi mi, że z banialukami najmniej wspólnego mają wnioski PiS-owskie. Ty za to czytasz jedynie banialuki prorządowe i chcesz dyskutować...

Wiesz w ogóle co to jest odejście w automacie? http://www.blogpress.pl/node/8245

Wysil się i zerknij kilka stron wstecz, podałem linka, który tłumaczy Ci to darcie TAWS-a... Ty chyba myślisz, że piloci byli debilami bez szkoły.

Nie wiem - może ruscy, może "ciąg " samolotu a może już dawno była złamana?

Weź chłopie oglądnij konferencję prasową z udziałem prokuratury wojskowej i producenta urządzenia bo widzę, że masz braki... Detektor wykrył trotyl (pokazał TNT a to producent urządzenia jasno określił jako cząsteczki trotylu) i co przyznała w koncu prokuratura. A badania próbek to się kolego robi kilka godzin - po co nam dwa miesiące nie wiem.

Ośmieszasz się...

problem polega na tym, że ty słuchasz jedynie strony rządowej, nie znasz ani wyników badan Nowaczyka, Biniendy ani nawet wypowiedzi pilotów czy innych naukowców potwierdzających badania naukowców z Zespołu Parlamentarnego. Osobliwą logiką można nazwać wiarę, że brzoza jest w stanie urwać skrzydło olbrzymiego samolotu mimo, że naukowcy zajmujący się projektowaniem materiałów służących przy produkcji części lotniczych wykluczają takie zdarzenie i popierają to badaniami. Znasz kolego jakiegoś naukowca, który podważyłby badania choćby Biniendy?

rece opadaja..
Odpowiedz cytując