emj10 napisał(a):

|
Czyli rozumiem, że raport Millera staje się teraz wiarygodny? Dalej nie podaliście żadnych źródeł, które jasno wskazują na to, że samolot zaczął się wznosić w ostatniej fazie.
|
Nie staje się wiarygodny, ale nawet w nim jest odniesienie do wznoszenia się samolotu w ostatniej fazie.
Źródła zostały podane - przeczytaj uważnie jeszcze raz mojego poprzedniego posta.
kuba.j.g napisał(a):

|
Samolot tak sie wznosil, ze az sie rozdupcyl...to taka nowa metoda wznoszenia poprzez opadanie...
|
Daj Pan spokój.....Wg Millera piloci źle odczytywali wysokość i mimo że już się wznosili, to jeszcze bardziej wznosił się teren... Wg Macierewicza wznoszenie się przerwał wybuch.
Niezależnie od tego, w którą wersję się wierzy - każdy przyzna, że twoje rozumowanie jest na bakier ze zdrowym rozsądkiem.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"