kuba.j.g. napisał(a):

|
Po pierwsze nic nie musze. Moglbym chciec ale jak czytam takie banialuki jak twoje to mi sie zaczyna jednak odechciewac.
|
Ja czytam banialuki Twoje, banialuki prorządowe i banialuki PiS-owskie. I po lekturze wychodzi mi, że z banialukami najmniej wspólnego mają wnioski PiS-owskie. Ty za to czytasz jedynie banialuki prorządowe i chcesz dyskutować...
kuba.j.g. napisał(a):

|
Po drugie: komenda odchodzimy padla na 100 metrach (nie chce mi sie tego sprawdzac ale ufam ze nie manipulujesz choc w dalszej czesci swojego postu udowadniasz mi, ze zaufanie powinienem jednak ograniczyc do minimum) tylko ze za komenda nie ida zadne konkretne dzialania. ani ciag nie zostaje zwiekszony, ani wolant pociagniety...sama komenda nie powoduje ze sie samolot wzniesie, czego tlumaczyc chyba nie musze...samoloty nie dzialaja na sile woli.
|
Wiesz w ogóle co to jest odejście w automacie?
http://www.blogpress.pl/node/8245
kuba.j.g. napisał(a):

|
Po tzecie: TAWS tez darl sie w nieboglosy ze TERAIN AHEAD...bez reakcji
|
Wysil się i zerknij kilka stron wstecz, podałem linka, który tłumaczy Ci to darcie TAWS-a... Ty chyba myślisz, że piloci byli debilami bez szkoły.
kuba.j.g. napisał(a):

|
Po czwarte: skoro samolot zaczal wznosic sie na 35 metrach to co zlamalo brzoze?
|
Nie wiem - może ruscy, może "ciąg " samolotu a może już dawno była złamana?
kuba.j.g. napisał(a):

|
Po piate: detektory nie wykryly trotylu ale materialy wysokoenergetyczne ktore wchodza tez w sklad trotylu ale rowniez w sklad wielu innych substancji...
|
Weź chłopie oglądnij konferencję prasową z udziałem prokuratury wojskowej i producenta urządzenia bo widzę, że masz braki... Detektor wykrył trotyl (pokazał TNT a to producent urządzenia jasno określił jako cząsteczki trotylu) i co przyznała w koncu prokuratura. A badania próbek to się kolego robi kilka godzin - po co nam dwa miesiące nie wiem.
kuba.j.g. napisał(a):

|
Po 6: jezeli na pokladzie byl trotyl to kto podpalil lont.
|
Ośmieszasz się...
kuba.j.g. napisał(a):

|
Po8: wasz podstawowy problem polega na tym, ze bedac zmanipulowanymi do cna, sami innych okreslacie miamen durniow, tylko dlatego, ze nie akceptuja tej osobliwej "logiki" jaka wy sie poslugujecie.
|
problem polega na tym, że ty słuchasz jedynie strony rządowej, nie znasz ani wyników badan Nowaczyka, Biniendy ani nawet wypowiedzi pilotów czy innych naukowców potwierdzających badania naukowców z Zespołu Parlamentarnego. Osobliwą logiką można nazwać wiarę, że brzoza jest w stanie urwać skrzydło olbrzymiego samolotu mimo, że naukowcy zajmujący się projektowaniem materiałów służących przy produkcji części lotniczych wykluczają takie zdarzenie i popierają to badaniami. Znasz kolego jakiegoś naukowca, który podważyłby badania choćby Biniendy?