piter116 napisał(a):

W większości lig europejskich okienko transferowe zostało zamknięte, więc Genkov może zapomnieć o transferze do Turcji, Chavez o Francji, a Bunoza o Anglii. No chyba że klub zaskoczy nas czymś z samego rana. 
Wolfy mam na myśli spekulacje, które pojawiały się na temat wyżej wymienionych zawodników. Sam nie wierzyłem w jakieś wypożyczenia Bunozy do Premier League, jeżeli już to prędzej do ukraińskiej. Wszystkie te ploty można oficjalnie włożyć między bajki.
Nie wiem czy ktoś już wrzucał, ale w Sporcie ukazał się ciekawy wywiad z Kulawikiem :
http://wisla-krakow.przegladsportowy...538,1,727.html
Miło słyszeć, że mamy dwóch równorzędnych graczy na każdą pozycję, przecież Wisła zawsze miała z tym problem. Co do potencjalnych, letnich wzmocnień liczę po cichu na wyciągnięcie braci Maków z I-ligowego Bełchatowa. Młodzi, podobno utalentowani no i Biała Gwiazda w sercu.
|
Kula tylko udowadnia takimi wypowiedziami, ze jest niewlasciwym czlowiekiem , na niewlasciwym miejscu.Jezli chodzi o mnie to mysle, ze po odejsciu Meliskona, zamiast jakiegos Sarkiego, ktory jest tu sciagany jako ciakawostka taka, lepiej by zrobili wypozyczajac Cetkovica z Jagielloni, widzialem tego goscia w kilku meczach i naprawde ma niezla technike, gra na jeden kontakt i ma dobry przeglad pola, pamietam jak Jagiellonia przyjechala na Wisle i gral naprawde ciekawie, Hajcie nie pasowalo, ze nie angazuje sie w gre kiedy trzeba pilke odbierac, ale Melikson tez tego nie robil, oczywiscie jest to pilkarz slabszy od Meliksona, ale jak slysze, ze ma trafic na wypozyczenie do Podbeskidzia, to dlaczego Wisly nie mialoby na niego stac.Jezeli bierzemy pilkarza, ktoremu nie wyszlo ostatnio w II lidze belgijskiej, to dlaczego nie skorzystac z pilkarza, ktoremu nie wyszlo w Jagiellonii i mozna go wypozyczyc za grosze.