serek.c2 napisał(a):

|
Kuba - myślałem, że więcej masz oleju w głowie, teraz jednak wyskakujesz z "Macierenką", opowiadasz bajki (których Ci się nawet nie chciało zweryfikować) o tym, że to nie kancelaria premiera organizowała obie wizyty (chcesz to poszukaj o tym choćby w tym temacie, wszystko masz podane jak na tacy...). Teraz bredzisz (tak Kuba, bredzisz) o błędnych odczytach robiąc z naszych pilotów debili. Dwie, trzy strony temu podałem jeden z wielu linków naświetlających nieco sprawę "błędnych odczytów". chcesz szukaj - ja już na temat Smolenska z Tobą nie dyskutuję, bo wiedzy podstawowej w tej sprawie nie masz.
|
Twoje tezy potwierdzasz sobie czytajac banialuki na stronach pokroju tej której link przekleiłeś...to tak jak bys wiedze o katastrofie czerpał z raportu Maciarenki i z Sakiewiczowskich "NIEZALEZNYCH" mediów. Co do organizacji wizyt to prezentujesz typowa dla prawych i sprawiedliwych logike wg której NIKT za nic nie odpowiada poza Tuskiem i rzadem...to czym się w takim razie zajmowała Kancelaria Prezydenta? Tusk im kazał leciec, powsadzał ich na siłe do samolotu i wio! Pilot tez człowiek i moze popełnic bład...tym bardziej taki który miał braki w szkoleniu. Ci piloci popełnili błedy i skonczyło sie katastrofą. Co do odczytów z instrumentów to ja czytałem inne wypowiedzi całkiem odmienne od tych twoich jedynie słusznych ale linków ci nie dam bo zanim je odpalisz to i tak uznasz, że sa zmanipulowane przez Putina i Tuska...przede wszystkim Tuska itd itd...
Takie gadanie nie ma sensu bo doprowadzi do tego, ze za chwilke bedziemy sie przepychac, że minister był złosliwy bo nie dawał prezydentowi samolotu wtedy kiedy tamten chciał a tamten był złosliwy bo organizował sobie wizyty gdy juz wiedział, że samolot bedzie niedostepny...