Gucio25 napisał(a):

pany, załączyłem fma13 po raz pierwszy, zaczalem grac tą Wisłą i to co sie nie dzieje to jaja, 3 pierwsze mecze ligowe w dupe i to po kilka bramek, nie ogarniam, a zazwyczaj w fmie jakoś w miarę mi szło, miał tak ktos tez?
zastanawiam się czy ich nie zajechałem kondycyjnym z wysoką intensywnością, ale niby kondycję mają ok i nie są przemęczeni, więc nie wiem. w ogóle ten nowy trening nie wiem czy dobrze rozumiem. 
edyta: jeszcze mnie denerwuje to "Nie ma powodu, by zwoływać zebranie zespołu" no, faktycznie, 16 miejsce, bilans bramek -8, ja też nie widzę żadnego powodu
|
Mialem, mialem...troche inaczej bo pierwsze 3 mecze wygralem a potem przyjechala Amica i 0-5...i tak juz poszlo...na dwie kolejki przed koncem jesieni BC sie wkurzyl i tez nie ma sie co dziwic bo rowniez zajmowalem 16 pozycje. Druzyna nie grala najgorzej, bo w 80% meczow statystyki mialem lepsze od przeciwnikow ale oni np. z 4 strzalow na bramke walili 3 gole a ja z 10 celnych strzelalem 1 gola...Wkurzylem sie i wrocilem do FM2011 ale w ten weekend znowu zasiade do 13 bo przeciez trzeba to ogarnac. W FMy rowniez idzie mi niezle, w FM11 zagralem 12 sezonow i 12 tytulow mistrzowskich w tym czasie ale w sumie to poczatki z kazdym FMem byly podobne...najpierw ze 2-3 razy mnie wywalali a potem, jak juz sie czlowiek przyzwyczail, porozgryzal to szlo bardzo dobrze. Duzo zmian jest w tej 13...troche za wiele jak na moj gust a rozgryzanie tego jest wkurzajace bo zamiast wygrywac czlowiek probuje cos zmieniac, ogarniac a druzyna przegrywa w tym czasie mecz za meczem...ale bedzie dobrze