kuba.j.g. napisał(a):

Po pierwsze nigdie nie napisalem, ze sie nie da...ILS pomaga i bardzo przesuwa margines popelnienia bledu. Po drugie ciekawe jak to sie stalo, ze mimo perfekcjonizmu pilotow jednak sie samolot rozbil...oczywiscie nie ma sensu wspominac o bledych odczytach z instrumentow bo jakie ma znaczenie czy ziemia jest 10 metrow pod nami czy moze 40...praktycznie zadne
A ppo trzecie...znajac Kaczynskich pewne rzeczy mozna obstawiac w ciemno tak jak mecz Barcelony z Flota Swinoujscie
|
Kuba - myślałem, że więcej masz oleju w głowie, teraz jednak wyskakujesz z "Macierenką", opowiadasz bajki (których Ci się nawet nie chciało zweryfikować) o tym, że to nie kancelaria premiera organizowała obie wizyty (chcesz to poszukaj o tym choćby w tym temacie, wszystko masz podane jak na tacy...). Teraz bredzisz (tak Kuba, bredzisz) o błędnych odczytach robiąc z naszych pilotów debili. Dwie, trzy strony temu podałem jeden z wielu linków naświetlających nieco sprawę "błędnych odczytów". chcesz szukaj - ja już na temat Smolenska z Tobą nie dyskutuję, bo wiedzy podstawowej w tej sprawie nie masz.