Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2013, 12:39
szprotson napisał(a):Wyświetl post
wester chodziło mi przede wszystkim o to w jakim kierunku my idziemy. Zamiast zatrudniac piłkarzy lepszych my zatrudniamy gorszych , właśnie takich Wilków i Robaków którzy kilka lata temu to nie mieli by prawa myśleć o Wiśle jaki potencjalnym pracodawcy bo to nie ten poziom. A teraz to bede gwiazdy Naszej druzyny, to obrazuje wlasnie transformacje jaka nastąpiła w Naszym klubie.
Quo Vadis Wisło, Quo Vadis ....
Jesli chodzi o aspekt sportowy to naturalnie masz rację. Ja Robaka nawet jak był w formie nie widziałem w Wiśle teraz zaczyna się zastanawiać czy on nie jest słabszy od obecnych personaliów.

Nie wiem jak ocenić w tym wszystkim Bednarza. Bo on stoi chyba przed takim dylematem: robić co kol wiek czyli grzebać w śmieciach i narażać się na śmieszność albo nie robić nic i mieć większy spokój. Naturalnie cień na jego prace rzuca to, że zachowuję się jakby dla niego nie istniał problem z kicami. Rżenie głupa że to przez wyniki, ok wyniki w pewnym sensie spotęgowały ten protest jednak wiadomo że chodzi o coś zupełnie innego.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.01.2013 o godz. 12:45.
Odpowiedz cytując