Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2013, 18:47
Cytat:
Znam relację z Marszu Niepodległości 2011 z kilku niezależnych od siebie źródeł do których mam pełne zaufanie (których relacje zresztą zachęciły mnie do wzięcia udziału w MN 2012) i w 2011 r. było skandowane nazwisko Marszałka co najmniej kilkukrotnie
No to ja na własne uszy tego nie zarejestrowałem w 2011 roku. A może po prostu pamięć mnie zawodzi albo nie byłem w zasięgu słyszalności tych okrzyków

Cytat:
Odnośnie zaś wytłuszczonego fragmentu powyższej Twojej wypowiedzi byłbym Ci wdzięczny za cytat z Kaczyńskiego, bądź jakiegoś znaczącego polityka PiSu jednoznacznie popierającego w tej chwili zmianę waluty w Polsce.
Nie miałem tu na myśli, że już chcą euro ale chyba jakoś nie są na sto procent przeciwko wprowadzeniu tej waluty w przyszłości.
Tutaj chociażby artykuł z 2008 roku:
"Prezes PiS Jarosław Kaczyński powiedział w czwartek, że jeśli Polacy wypowiedzą się w referendum, iż chcą wprowadzenia waluty euro, to PiS będzie głosował za zmianą konstytucji w tej sprawie. Podkreślił, że pytanie referendalne musi dotyczyć terminu wprowadzenia euro w Polsce. Waldemar Pawlak podtrzymuje"
Nie podaje linku bo to z gó wna
Ok, referendum Czy chcemy wejść do UE też głosowaliśmy. Referendum to nie jest zadne wyjście bo ludzie są tak głupi że dokonują w całej swojej masie złych wyborów, patrz głosowanie na PO i komuchów z lewej strony. Także powierzenie tak ważnej sprawy w ręce obywateli, którzy mogliby zostać zmanipulowani przez elyty i media to niefajny pomysł. Ale mniejsza o to. Nie łapmy się za słowka i jakieś pojedyncze pomyłki. Cały sens wypowiedzi chyba zachowałem i dobrze stwierdziłem, że nielogiczne jest powoływanie się na PiS, który miałby nas ratować przed UE skoro tą samą UE zaakceptował i wszedł w ten tryb
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.