Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2013, 12:13
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Tzn jaka prawda? Prawda Anodiny?
Pablo, ja myślę, że musimy ich zrozumieć. Tzn. oparli się głównie na oficjalnych raportach i się do tego oficjalnie przyznają. Innych poważnych raportów nie ma, nie ma raportu UE, nie ma NATO, nie ma innego oficjalnego organu lotniczego, który kwestionuje raporty - po prostu nikt dla nich wiarygodny nie zrobił czegoś co by zmieniło prawdopodobną wersję tragedii.
A oparli się m.in. na raporcie Państwa, które jest członkiem UE i NATO, uchodzi na zachodzie jako wzór swobód i wolności (my coć o tym wiemy... jakie są te swobody - gaz i pała przez łeb) - ale na zachodzie widzą nas inaczej.

Ja myślę, że zawalili wiele spraw i o nich nie powiedzieli, ale mieli tylko 50 minut na program.
Symbolem zaniedbań jest ubarwienie śledztwa rosyjskiego tymi profesjonalnymi pracownikami. A symbolem ubarwienia Rosji jest ta wieża kontrolna pokazana od środka, a nie jej rzeczywistego obrazu z zewnątrz.

Winy Polaków:
- nawalali od dawna tym, że latali na rozlatujący się kawałek betonu - zamiast wybierać porządne lotniska.
- że latali ciągle samolotem starej generacji, samolotem produkcji radzieckiej.
- że nie było PROCEDUR I WYPRACOWANYCH NORM, KTÓRE MÓWIĄ, ŻE W SAMOLOCIE DOWÓDCĄ JEST KAPITAN, A NIE VIP
- ze wystartowali z Warszawy, że całkowicie nie zrezygnowali z lądowania w Smoleńsku,
- że włamali minima lądowania na tym lotnisku
- że zignorowali ostrzeżenia o bliskości ziemi
- że źle ustawili wysokościomierze

PILOT ODPOWIADA ZA ŻYCIE WSZYSTKICH NA POKŁADZIE. JA OSOBIŚCIE NIE CHCIAŁBYM Z NIM NIGDZIE LECIEĆ, BO GDYBY NIE TO ŻE SPRÓBOWAŁ ZEJŚĆ DO WYSOKOŚCI 100 M I SPEŁNIĆ NADZIEJĘ VIPÓW NA RYCHŁE LĄDOWANIE TO NIE BYŁOBY TRAGEDII.

Winy Rosjan:
- że źle naprowadzali nasz samolot !!!!!!!!!!! - a to JEST WSPÓŁODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA TĄ TRAGEDIE ZBLIŻONA WAGĄ DO DECYZJI PILOTÓW.
- że dalej przyjmowali tam polskie samoloty - chcą od tej winy uciec, ale mam nadzieję, że im się to nie uda
- że nie wyremontowali tego lotniska
- że nie zamknęli tego lotniska w dniu 10.04.2010 r.
- że całkowitą winę zrzucają na Polaków
- że mataczyli przy śledztwie
- że nie współpracują z Polakami
- że nie oddali samolotu
- że nikt nie poniósł odpowiedzialności za tę tragedie po stronie Rosjan
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 28.01.2013 o godz. 12:34.
Odpowiedz cytując