nesta napisał(a):

....
Nie wiem czy jest taki dobry czy w Wiśle już taka bida.. Obawiam się, że to drugie....
|
Nie wiem nic o warsztacie trenera Puszy Niepołomice, natomiast wyraża chęć pracy w Wiśle. Dobrze nam znany Dariusz Wójtowicz. Tak sobie myślę, niedługo będzie do nas aplikowało pół Polski które własnie poczuło się na siłach grać/trenować/zarządzać klub w obecnym stanie.
Jacek, co Ty na to? Może jakieś testy?
http://www.sport.pl/pilka/1,64946,13...akow___To.html
Aaaaaaaaaaai byłbym zapomniał, według prasy, o Sarkim:
Jego powrót może zrekompensować odejście do Valenciennes Maora Meliksona. Wisła na sprzedaży reprezentanta Izraela zarobiła około 800 tys. euro. Nie zostaną one jednak wydane na wzmocnienia. Uznano, że lepiej wyrównać zaległości finansowe wobec piłkarzy, aby ci ze spokojną głową przystąpili do rundy wiosennej.
Czyli 'przejedliśmy' pieniądze z Maora.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA