|
Hiszpanii, Turcji, Szkocji etc + brak zaangażowania, machanie łapami i psucie atmosfery, a Sikor kasy nie uszczupla, atmosfere podbudowuje przez swoj wizerunek, gra z zaangażowaniem, no i fajnie. jak na mistrza to słaby zawodnik, ale jak na 12 zespół Ekstraklasy... moze miec i 90 min w kazdy meczu,tyle że jedna sprawa - niech Wisła pokaże że wygrywa 3:0, a on jako ten 11 zawodnik znika i tylko osłabia. Niech pokaże, że wywalamy go, ktoś wchodzi za niego i nagle Wisła się odmienia. NIE. tak nie bedzie. Bo to nie jego wina, że nie strzelamy bramek, a tracimy sporo. Jako lis pola karnego nie bardzo się spisuje, gra jak Boguski... schodzić na boki, ale tylko na wysokosci pola karnego, dograć, odegrać. JA tu widze zalety. Że gramy w srodku pola jak łamagi. I jak Kołton powiedział : tu najmniej winiłbym Kotorowskiego, to ja powiem tak: tu najmniej winiłbym napastników, jako ogół czemu nie strzelają. trzeba wreszcie zrozumieć, że mamy słabych pomocników i to wszystkich, słabych obroncow ktorzy musza chciec wspomagac pomoc. Tego nie ma.
i wiem, ze mam odmienne zdanie niz 99% kibiców Wisły Kraków na temat tego zawodnika. więc rozumiem oburzenie.
|