Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2013, 20:13
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Tu dalej moge ostawac przy tym, że to mógł być zamach, niedopatrzenie, albo celowe skłócanie Polaków. Bo przyjmujac każda z moich teorii to przy każdej niedopuszczanie do ekshumacji ekspertów wskazanych przez rodziny ofiar jest logiczne
a) był zamach więc nie możemy dać przebadać ciał ludziom niezależnym bo się wszystko wyda
b) był wypadek z winy Rosjan/Polaków więc nie może wyjść to na jaw
c) stała się straszna katastrofa ale wykorzystamy to (Rosja/Polska) jako świnię, która podzieli Polaków

Otóż ma znaczenie, bo jak nie mam pewności, że to był zamach to nie sieję takich teorii. Tym bardziej jak jestem przywódcą "prawicy", opozycjonistą, bo takie działanie podważa moją renomę i oddala mnie od stołka oraz oddala Polskę od wybawienia, które ma za sobą nieść Kaczyński i PiS.
Pozdrawiam i bez spiny
Dwa pierwsze pytania możesz tłumaczyć tak jak zaproponowałeś, bo rozumiem że Rosjanie nie chcą by prawda wyszła na jaw. Ale dlaczego "nasza" władza chce ukrywać prawdę? Nie sugerujesz chyba ze ekipa cudaka używa katastrofy by dzielić Polaków.

Jak możesz uznawać za normalne że wypadek z czyjejkolwiek winy nie może wyjść na jaw. Co to w ogóle znaczy nie może wyjść na jaw? Bo co? Bo się okaże że cudak i jego banda to amatorzy w każdej dziedzinie i to jest przyczyna śmierci 96 osób? Uważasz to za normalne? Bo mój wniosek jest prosty. Mają coś do ukrycia. Nie Rosjanie, "nasi".

O tłumaczeniu zachowania "a" chyba nie muszę wspominać.

Zatem jak można mieć pretensje o mocne słowa do człowieka, który w tej tragedii stracił brata bliźniaka? Widząc co się wokół tej sprawy dzieje. Wszystkie podane przez Ciebie wytłumaczenia zachowań prowadzących śledztwo z punktu widzenia rodzin ofiar są niedopuszczalne. Bo ci którzy stracili bliskich mają w dupie kto straci na wyjawieniu prawdy i każdy uczciwy Polak powinien mieć to w dupie.

Dodając do tego naukowe analizy wykonane przy użyciu kosmicznego sprzętu, opinie profesorów utrzymujące, że jedynym racjonalnym wyjaśnieniem takiej defragmentacji samolotu może być wybuch jeszcze w powietrzu. Dane z TAWS które w pominiętym punkcie 38 zarejestrowało kilkanaście awarii. Wszystko zaczyna trzymać się kupy.

Wskaż gdzie układanka nie pasuje?

qqxlan napisał(a):Wyświetl post
Pieknie napisane Zgadzam sie w 100% ...
Nie dyskutuj z tym kolesiem, bo to leming obrocony o 180 stopni .. Mowi zeby myslec a sam powtarza co dostanie na tacy z mediow Rydzykowych, a wydaje mu sie jakby sam te badania robil
A skąd ty lemingu nieodwrócony wiesz co na tacy dają media rydzyka? Nasłuch prowadzisz?

Zgadzasz się na to żeby POwska władza ukrywała niewygodną dla siebie prawdę czy żeby dzieliła Polaków czy żeby organizowała zamachy na własnych rodaków? Bardzo jestem ciekawy na co się zgadzasz .
Ostatnio edytowane przez Drozd : 26.01.2013 o godz. 20:24.
Hej Nasz TS !!