Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2013, 19:47
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Widzę jakiś niepokój wśród szyderców którzy są dumni z mieszania z błotem zawodników klubu.

O, o, to dobre jest. Boimy się, że Daniel zacznie dobrze grać?
Przerażająca perspektywa, naprawdę. Zwłaszcza, że jeszcze nie mamy pewnego utrzymania...

Jeżeli Daniel zacznie grać jak piłkarz i strzelać gole, to nie będzie to znaczyło że był niesłusznie krytykowany. Jeżeli jednak przestanie się kopać po czole - sam będę go chwalił. Naprawdę, nie miałbym nic przeciwko...

A tak miedzy nami - z Genkova asa przed rozpoczęciem sezonu robiłeś Ty, ja stwierdziłem że jest za słaby żeby samodzielnie sobie poradzić, wiec nie wiem o czym bredzisz...
To w końcu jak: zapewnia nam Bułgar te dziesięć bramek, czy może jest słabszy od Sikorskiego (nie jest)? Zdecyduj się, bo zaczyna mi to pachnieć schizofrenią.

P.S. A tak w ogóle, to byłoby elegancko, gdyby któryś ze snajperów (nie ważne który) zaczął trafiać do bramki (a w przypadku Daniela - w bramkę) z większą regularnością. W dobrym guście byłoby przekroczyć w tej rundzie barierę - bo ja wiem - piętnastu strzelonych goli w ekstraklasie. Jako drużyna, rzecz jasna.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.01.2013 o godz. 20:03.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując