Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.01.2013, 18:12
A ja jestem daleki od krytyki Sikorskiego z prostego faktu - nie odstawał on od reszty naszych kopaczy w tym sezonie, był głównie rezerwowym. W paru meczach się nawet wyróżniał. Jak mam jechać to po zespole jako całości, bo cała drużyna zagrała poniżej wszelkich oczekiwań.

Śmieszy mnie to zachowanie na forum, Daniel stał się po prostu kozłem ofiarnym i workiem treningowym dla sfrustrowanych wynikami kibiców. Skoro z niego taka szydera, to ja nie wiem czemu nie było szydery jak Wilk strzelił bramkę w poprzednim naszym sparingu, przecież on to grał największe G i zaliczył największy zjazd pod względem sportowym (może poza Meliksonem i Pereiką) ze wszystkich naszych piłkarzy. W dodatku grał praktycznie w każdym meczu i w 99% przypadków praktycznie go na tym boisku nie było -.- Gdzie ta szydera pytam się?

Daniel to nasz piłkarz i ja mu życzę jak najlepiej. Ucieszyła mnie ta bramka. Nie uważam go za zbawcę, ale nie jest gorszym piłkarzem niż wielu innych naszych zawodników. Może strzeli parę bramek w następnej rundzie, a może 0, piłka jest nieobliczalna i sobie daruje ferowanie jakichkolwiek wyroków.
Ogólnie szkoda mi Daniela jako człowieka, za to, że go w Wiśle tak traktujemy my, kibice. Zawsze się o Wiśle wypowiadał z największym szacunkiem, wkłada w grę w serce i ogromny wysiłek co było widać na boisku. Z resztą na konferencji widać było, że mimo niskich poborów jemu bardzo zależało na tym, żeby tu grać. Mam nadzieję mimo wszystko, że chłop ma mocną psychikę i zagra rundę konia

PS. na tym sparingu z Terekiem graliśmy nawet ciekawie, coś się tam działo fajnego z przodu i chyba przeważaliśmy (patrząc na skróty). Podobało mi się to co widziałem Wiadomo, że to tylko sparing, ale może druga połówka sezonu, mimo straty Meliksona, pozwoli nam się podciągnąć trochę w tabeli. Chciałbym, żebyśmy zdobyliwięcej punktów niż w poprzedniej rundzie i grali ładniej dla oka - jeśli tak się stanie, to będę za pozostaniem Kulawika na swoim stanowisku Trzymam kciuki za chłopaków na obozie
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.01.2013 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując