Cytat:
|
Dlatego trzeba mówić otwarcie jak jest nie owijać w bawełnę. Tylko prosty spójny przekaz ma szansę zostać odkodowany. Dla leminga każdy kto chce go powstrzymać w samobójczym marszu to oszołom, co by nie mówił. Więc nie ma co sie bawić w konwenanse.
|
Tak jak są osoby po stronie PO, które można nazwać lemingami tak po stronie PiS są oszołomy, o których wspomniałeś. Nazwy te można by stosować zamiennie ale zostały przyporządkowane do danych elektoratów. Nie o tym jednak chciałem mówić. Chcę powiedzieć, że ty jak najbardziej wpisujesz się w obraz oszołoma. Bardzo dobrze ci wychodzi ośmieszanie PiS, tylko pytanie na czyje zamówienie to robisz? A może jesteś chory psychicznie? Używanie wszędzie słowa leming i widzenie wszędzie owych lemingów wskazuje, że coś jest z tobą nie tak. Logicznie patrząc to wychodzi, że jesteś oszołomem ale jak napisałem wyżej nie wykluczam też opcji, że jesteś tu po to aby z PiSowców robić debili.
A z tą bukmacherką to byś się zlitował i dał trochę kasy zarobić lemingom. W finale obstawiać na Hiszpanię czy Danię? Hiszpania mnie zaskakuje bo mimo kryzysu w kraju skubańce na przekór grają dobrze. Czy w rozgrywkach klubowych też występuje korelacja na linii nastroje w kraju - forma zespołów? A może tutaj trzeba się skupić na sytuacji danych miast i analogicznie wygrywać będą drużyny z miast dobrze zarządzanych?
Dlaczego bronisz PiSu skoro po wynikach polskich sportowców widać, że za PiSu występowali gorzej niż za PO (z wyjątkiem piłkarzy ręcznych), przecież od razu widać, że nastroje w kraju za rządów PO są lepsze. A może jesteś lemingiem i sobie wymyśliłeś te bajki, że to jaka partia rządzi w Polsce ma wpływ na wyniki sportowe?
Czy PO ma też wpływ na wyniki losowań lotto? Może jak są złe nastroje w kraju to nie chcą się losować liczby parzyste?