AS82 napisał(a):

|
Nie obraź się , ale nie trzeba być geniuszem , żeby rozgryżć twojego "żoliborskiego stratega" i stwierdzić czym sie kieruje ,nakręcając tą całą hucpę z "zamachem smoleńskim". Z tymi bredniami dociera do swojego żelaznego elektoratu (...)
|
Z całym szacunkiem, ale brednie to masz w raporcie MAK i Millera. Ja jestem zainteresowany wyjasnieniem katastrofy i nie wierzę w Błasika w kabinie odczytującego wysokość, "telepatyczną" presję Kaczyńskiego, w pancerną brzozę, libację przed wylotem i sprawczą rolę ostatniej rozmowy braci. Jak wierzysz w MAK, to Twój problem, ale nie nazywaj wszystkiego co z nim niezgodne bredniami i hucpą.
Kilka pytań bez odpowiedzi zresztą nadal czeka w temacie Smoleńsk 2010 jak chcesz "pobredniować"
emj10 napisał(a):
"Dobry i zły policjant" - trik stary jak świat, a jak widać ludzie wciąż łapią się na niego.
Genialne zagranie Tuska i jego PR-owców. Liść sprzedany Palikotowi musi boleć.
|
Podobne myśli przyszły mi do głowy. PO została pokazana jako partia demokratyczna, zawierająca pełne spektrum ludzi od lewa do prawa. Partia niewodzowska, bo przecież posłowie nie posłuchali Tuska, kierując się własnym światopoglądem. Projekt został uwalony ku uciesze bardziej konserwatywnej część elektoratu, a cała złość salonu i lewicowego elektoratu poszła w kierunku "prawicowego" skrzydła na czele z Gowinem. Naprawdę genialne!
I szkoda tylko, że geniusz PO ogranicza sie do robienia pijaru, dojenia podatników i kręcenia lodów.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"