Cytat:
|
Że niby ty jesteś normalny ludź? I masz w dupie wyjaśnienie śmierci dwóch prezydentów "własnego" państwa wszystkich dowódców wojskowych i kilkudziesięciu parlamentarzystów? Do normalności to masz bardzo daleko.
|
Wyjasnianie czy był to zamach na zasadzie twierdzenia "zamordowano 96 osób" to raczej słabe wyjaśnianie. Kaczyński świadomie bądź nieświadomie siedzi w tym burdelu i dorzuca do pieca co jakiś czas żeby nie zgasło. I maszyna się nakręca bo jednych w....ia ten cyrk robiony przez PiS a drugich nie wyjasnienie sprawy przez PO. W efekcie od 3 lat nie zostało wyjasnione nic a na całej sprawie zrobiono świetny odcinek do filmu pt wojna polsko-polska. Nic tylko kłótnie, podziały.
Cytat:
|
Ale w stadzie lemingów bardzo chwalony
|
Powiedział ... leming ;/
Przepraszam, że w nieodpowiednim temacie ale chciałem trochę kasy przyrobić na bukmacherce. Mogłbyś mi drozd na podstawie sytuacji politycznej w danym kraju napisać jakie będą wyniki meczów międzypaństwowych chociażby w MŚ piłkarzy ręcznych? Rozumiem, że na Hiszpanie nie obstawiać?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.