Drozd napisał(a):

Bardzo jestem ciekaw co dla Ciebie znaczy normalnie? Mógłbyś chociaż wskazać który fragment dyskusji odbierasz jako nienormalny, bo moim zdaniem używanie epitetów jest normalniejsze niż wypisywanie bzdur i oszczerstw.
|
Te fragmenty zostały skasowane.
Głupoty czy bzdury (według jednych) czy mądrości (według drugich) każdy pisać może. Niezależnie od opcji politycznej.
Oszczerstwo trzeba udowodnić.
Natomiast wzajemne obrażanie się podlega pod pkt 12 Regulaminu, ktory wszyscy zaakceptowali:
Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum.
oraz pod pkt 14
Z
wróć uwagę, aby krytykując kogoś (piłkarza, trenera, działacza, sędziego, polityka, moderatora etc...) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą
W niedzielę ostrzegawczego bana za obrażanie innych dostali qqxlan i wislak68.
Co ciekawe qqxlan oskarża mnie, że nie zbanowałem na dłużej wislaka68 za wyzwiska, bo jestem z tej samej opcji co wislak68. Inni (wislak68 i Drozd) oskarżają mnie, że jestem jak moderator na Onecie bo dałem 1-dniowego bana za wyzwiska wislakowi68.
Moderator jest z każdej strony bity. Chyba że się nie wtrąca. Ale wtedy przestaje być modem.
Teraz wislak68 obraził się za 1-dniowy odpoczynek.
Na drugi raz za obrażanie będzie jak w pkt 12 - dożywotnie wykluczenie. Przynajmniej nie będzie nacisków z jednej strony (dowal mu dłuższego bana) czy z drugiej (co nie mogę idioty nazwać idiotą?)