|
Najgorszy scenariusz to taki że zostajemy z 1 przeciętnym napastnikiem(Genkov) i Sikorskim(...) Na skrzydle zostaje Iliev i Szewczyk, w środku Garguła, rezerwowych na ta pozycje aktualnie brak i pewnie tak też się skończy. Na defensywnym pomocniku mamy 1 zapierdalacza który częściowo umie grać w piłkę plus dziadka i Urygę, kończy się tym że nie będziemy potrafili rozegrać piłki w środku... Dalej idzie obrona, 1 lewy obrońca Bunoza(ja prdl) w środku(jedyna dobrze obsadzona pozycja) Głowacki, Jaliens i tyle... jak dla mnie Czekaj to nie obrońca na miarę MP ale dla średniaka czyli dla nas w obecnej chwili wystarczy no i Jovanovic na prawej.
Tu nawet nie można mieć "bólu głowy" kogo wystawić... Iliev, Garguła, Wilk, Bunoza mogą być pewni gry do końca sezonu bez zmienników co może się skończyć dramatycznie. Pan Bednarz myśląc że przyjdzie Małecki sprzedał Meliksona za drobne, strategia może okazać się błędna ale mam nadzieje że jednak Małecki pozostanie w Krakowie.
PS. Zapomniałem o następnym dziadku Kosowskim który będzie się zmieniać z innym Ilievem i Rafałem "czasem zagram" Boguskim.
|