Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.01.2013, 14:21
syryls napisał(a):Wyświetl post
Dudu to były świetny ruch Legii, zawodnik młody, perspektywiczny, ograny z super umiejętnościami za grosze, widać że w Liege sobie nie poradził co nie umniejsza jego aspektów sportowych. Nawet gdyby pojawił się w Polskiej Lidze jestem pewny że strzeliłby te 7-8 bramek minimum w sezonie. Mam nadzieje że wybierze FC Vaslui choć jest to mało prawdopodobne. Widziałbym go w Wiśle ale na wypożyczeniu jak wcześniej bo wykup mija się z celem po sezonie i tak chciałby odejść z przyczyn finansowych.
Nie widzę Bitona w Legii, ten gość nie potrafi nic poza lutowaniem na bramkę i robi to bardzo dobrze, technikę strzału ma nie mal perfekcyjną. Sprawa jest prosta w Legii jest Ljuboja, któremu trzeba podawać i to dobrze, czy Biton potrafi podawać ? Nie, Biton nie czuje gry, nie wie kiedy i w jakie miejsce podać piłkę, najczęściej jak już ma piłkę to widzi tylko prostokąt z białym obramowaniem. Co robi Daniel kiedy mu nie podają ? W....ia się... a Biton to jest naprawdę spokojny gość on sobie nie dałby z tym rady. To by się źle skończyło dla Bitona.
Generalnie mam wrażenie że to tylko medialna gierka aby wynegocjować więcej od jakiegoś innego klubu np Vaslui Dahan umieszczał już pilkarzy w Rumuni i jest chyba z tego zadowolony.
Odpowiedz cytując