MichaelMyers napisał(a):

|
W nowoczesnym szkoleniu to my dopiero raczkujemy, oczywiscie, ze moze trafic sie jakis pasjonat, ktory kupi jakis klub i zrobi z niego mocna druzyne cos na wzor tego co sie dzieje na Ukrainie,ale tam ci krezusi sa milosnikami pilki, a dla naszych to tylko interes do ktorego nie maja zamiaru dokladac, zreszta zobacz jak ludzie reaguje wciskaja tu byle odpady jak Frederisken, koles, ktorego nawet w 2 lidze dunskiej nie chcieli , wiekszosc kibicow obiecywala sobie po nim duzo,Bednarz jest zawiedziony nim, gdzie w tym jest logika?On gral dokladnie tak jak nie potrafi.Tutaj bym jeszcze dodal skauting, on by mogl sporo poprawic, bo mozna wyszukac naprawde nie drogo perelki, nie jakis pilkarzy wybitnych, ale bardzo dobrych na nasze realia jak chocby Traore , niby niektore kluby u nas sie chwala, ze go maja w tym Wisla, ale tak naprawde nic nie maja.
|
I temu bylem zdziwiony czemu Bednarz pogonił zatrudnionych przez Stana scoutów, bo tym samym cofnął temat wyszukiwania piłkarzy o kilka lat w tył (?).
Nigdy nie byłem pracodawcą ale w kilku firmach pracowałem i z tego co zauważyłem największym błędem w większości przypadków było/jest szukanie oszczędności tam gdzie nie trzeba.