Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.01.2013, 00:10
Arapaho, PiS nic nie zmieni. Bo PiS nie łączy tylko dzieli i okopuje się w swoim wąskim gronie. Właśnie te lata, w których rządzili pokazały, że nic nie zmienią. Teraz byłoby jeszcze gorzej. Mniejsze poparcie społeczne, brak zdolności koalicyjnej. To wszystko powtarzałem ja i inni wiele razy, dlatego widzicie do czego prowadzi polityka. Do niczego, to znaczy prowadzi do .......enia głupot na okrągło i wybielania/oczerniania polityków/partii a Polska jak była tak jest w dupie. Po co mamy wymieniać za i przeciw Kaczyńskiemu/Tuskowi, PiS/PO? Oni byli, rządzili i nic nie zmienili. Wyrzucał bym z rządu takie nieudolne ciamajdy jak śmieci do kosza i stawiał na następnych ludzi. Tamte ciamajdy, które się nie sprawdziły oczywiście powinny odpowiadać za swoje nieudolne rządy, pff rządy? To nie są rządy, to są interesy, układziki, zaspokajanie jakichś chorych ambicji. Czy to co się dzieje w polskiej polityce po 89 roku uzdrawia nasz kraj? Prosta odpowiedź. Nie. Ciągle te same mordy, rządzili już wszyscy od prawa do lewa, nie zmienili nic. Wniosek? Wyjebać. I to jest smutna prawda i nic nie zmieni kolejne 20 lat wyzywania się od lemingów i oszołomów ani bronienia jakichś złodziejskich partyjek, bo tutaj chodzi o Polskę i polaków a nie te partyjki i wodzów. Może to co piszę brzmi śmiesznie ale pomyślcie co może zrobić zwykły obywatel żeby coś zmienić? Nic, bo ta machina go zje zanim się dopcha do mediów, zanim by się przebił, system z niego zrobi śmiecia bo żeby się dopchać do władzy to zgnije moralnie. I komu to jest na rękę? Nam? Myśle, że tylko i wyłącznie tym, którzy raz trzymają ten kraj w swoich łapskach i sobie żyją z podatków ludzi
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.