Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2013, 18:49
Mam nadzieje, ze amerykanski wymiar sprawiedliwosci w odpowiedni sposob "nagrodzi" postawe Armstronga. Przez wiele, wiele lata ten czlowiek oszukiwal caly swiat. Tacy ludzie wypaczaja idee sportu i rywalizacji. Zabranie wszystkich tytulow, to jedno...zwrot nagrod pienieznych, czy tez zawrotnych sum, ktore otrzymywal od sponsorow, to nastepny krok. Proby usprawiedliwiania tego oszusta sa zenujace. Zdobyl slawe i pieniadze dzieki dopingowi, powiedzenie teraz przepraszam(pewnie bardzo szczere, biorac pod uwage co mu grozi) niczego nie zmienia.

Jesli chodzi o szerzy wymiar tej sprawy, to ktos kogos zmusza do brania dopingu? Ja np. na IO chce widziec zwyklych ludzi, a nie nakoksowanych baranow. Imprezy sportowe beda mniej ekscytujace, kiedy normalni ludzie beda biegali 11-12s na 100m? Nie wydaje mi sie. Najlepszym rozwiazaniem, to sa imprezy dla koksujacych i dla tych, ktorzy stosuja normalne metody treningowe. Zobaczymy, kto wtedy przyciagnie sponsorow i kto bedzie mial wieksza ogladalnosc. Watpliwe, zeby to byli ludzie bez krzty honoru, ktorzy wala EPO i robia sobie transfuzje...nie wspominajac o innych wynalazkach.
Odpowiedz cytując