Wyświetl pojedynczy post
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.01.2013, 01:43
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Drozd z przykrością muszę stwierdzić, że w tym "lemingowaniu" zatraciłeś się do reszty. Rzucasz tym słowem na prawo i lewo. Naklepiej napisz kto nie jest wg Ciebie lemingiem.
Wciągnąłeś się w wojnę pomiędzy pobożnymi socjalistami (PO,PiS). Dałeś się wciągnąc w wojnę pomiędzy pobożnymi socjalistami (PiS) a bezbożnymi socjalistami (sld,rpp).
I wg mnie Ty również w jakimś sensie jesteś lemingiem.
Lemingi których atakujesz, dały się omamić Partii Oszustów.
Natomiast Ty dałeś się wyprowadzić w pole partii, która "żyje" z walki z Partią Oszustów. I nic oprócz tej wojenki podjazdowej nie ma Polakom do zaoferowania. Nic oprócz debilnego becikowego.
Przepraszam że się wtrącam ale tak z ciekawości chciałbym się zapytać: aby nie być zakwalifikowanym jako "omamiony" tudzież "wyprowadzony w pole" to którą Twoim zdaniem partię należy popierać
Cytat:
WislakIQ68 to chwilowo powinien odpuścić forum, bo jego to Bobek zmasakrowal argumentami
Ponieważ czuję się wywołany to byłbym wdzięczny gdyby kolega "taki młody" był uprzejmy objaśnić mnie który to argument bardziej mnie zmasakrował: ten o wyprowadzaniu psów czy ten o segregacji śmieci
Cytat:
Czytam, czytam, i nie wierze. Ten gosc naprawde nie umie czytac, i co najlepsze, nie zdaje sobie z tego sprawy. En fin...
I to jest właśnie taki koniec z którym jest Ci Bobciu do twarzy.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 19.01.2013 o godz. 01:53.