Wyświetl pojedynczy post
taki młody
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.01.2013, 23:54
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Tak bo jak wiadomo określenie leming prawidłowo rozumieją tylko lemingi . A znaczy ono młody wykształcony, bezideowy, postępowy no i z dużego miasta.

Nie ma się co dziwić leming wszystko rozumie prawidłowo i inteligentnie, a konkretnie tak jak mu wytłumaczą w buchachacha "opiniotwórczych mediach". Potrafiących zmajstrować na przykład taką akcję

Wyjaśnij mi, co miała na celu te szmira publikując brednie? Uważaj to dla Ciebie test.
Nie wiem co miala na myśli "te szmira" nie zaglebialem się, bardziej mnie zastanawia ze nie odniosles się do ZBOWiDu, ale idąc twoją i paru ci bliskich na tym forum retoryką, pewnie tatuś i dziadzius mają legitymacje tego związku. Oczywiście to ze jak zwykle odpowiadasz na to co ci wygodne to już się przyzwyczaiłem.
Dodam jedno mimo ze nie zawsze sie z nim zgadzam. Bobek miażdży was, szczególnie ciebie, tego od IQ 68 i gwiaździstego argumentami. Nie umiecie się do nich ustosunkować tylko lapiecie za słowa. Typowe dla Blaszczaka i tej drugiej miernoty, jak celnie ujęła Staniszkis. WislakIQ68 to chwilowo powinien odpuścić forum, bo jego to Bobek zmasakrowal argumentami a ten pier.doli o 1939 i zaczyna bredzic o rozbiorach.