|
Jeżeli prawdą jest to co powiedział Dahan to dla mnie to jest skandal, że pensje zawodnikom są wypłacane z takim opóźnieniem! Wyobraźcie sobie pracujecie w dobrej firmie wszystko jest ok, wypłaty na czas itd. ale po roku wypłaty dochodzą na konto z czteromiesięcznym opóźnieniem i tak przez cały rok... Nie w....ilibyście się? Nie byłoby płaczu, i chęci zmienienia otoczenia? Wcale się nie dziwie Meliksonowi i innym kopaczom (inaczej ich nazwać nie mogę). Jaka motywacja, jaka chęć do gry? Piłkarze to najemnicy z nielicznymi wyjątkami, zależy im na kasie i na awansie sportowym! A jak tego nie ma, to wygląda to tak jak teraz u nas... A co do polityki transferowej, żeby nie było off' a. Należy zacząć od wyrzucenia z klubu Bednarza, a skończyć na starych dziadach z których i tak nic nie będzie i wybudowaniu przyzwoitej akademii piłkarskiej (ME gra na Wawelu włuczy się nie wiadomo gdzie... Pierwsza drużyna trenuje na jednym boisku! I to ma być profesjonalizm? To już sto razy lepsze warunki mają III ligowcy Hutnika Kraków.)! Przepraszam ale co to za polityka transferowa, ściągać starych kopaczy... Wolałbym dwóch wyróżniających się w 1 lidze młodzików niż 36 letniego Kosowskiego z całym szacunkiem dla niego.
Pozdrawiam!
Powód: jeszcze trochę dopisałem...
Ostatnio edytowane przez Piettras : 18.01.2013 o godz. 21:33.
|