WiślakMyślenice napisał(a):

|
Qrwa mać, SARKAZM, IRONIA -> wikipedia, potem pisz posta. Jak na razie ujawniasz tylko swój debilizm.
|
Swoje pytanie skierowałem do kolegi madenn a byl na nie uprzejmy odpowiedź kolega WiślakMyślenice. Nie wiem czy to ta sama osoba, wiem natomiast że reprezentując tak żałosny poziom, nie powinna wtrącać się w dyskusję prowadzoną przez inne osoby, bo nie wpływa to z pewnością pozytywnie na jej jakość. Natomiast jeśli chodzi o meritum: sadzę że myśląca częsć forum ma niezły ubaw z gościa, który zdanie:"
Biskupi powiedzieli, że Owsiak sztatan.Trzeba go nienawidzieć" był uprzejmy nazwać: sarkazmem i ironią. Idelanie wpasowuje się to w lansowany ostatnio przez palikocięta trend "bohomazu", użytego do określenia Cudownego Obrazu z Częstochowy.
Dla tej mniej myślącej części forum pozwolę sobie przywołać obraz zapisany w literaturze przez Hemingway'a, opisującego "sarkazm i ironię" hiszpańskich rewolucjonistów biegających z różańcami przywiązanymi do penisów. Wypisz wymaluj na poziomie poczucia "
humoru" kolegi WiślakMyślenice.
Jeśli chodzi o "ujawanianie swojego debilizmu" to pozwolę sobie komentarz palikotka pominąć miłosiernym milczeniem.