Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2013, 18:57
jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Tak chciał odejść,że do końca grudnia negocjował z Lechią nowy kontrakt,Traore chciał zarabiać lepsze pieniądze a,że nie zaoferowali mu odpowiedniej kasy to odchodzi,proste.

Iliev i Genkov nie dostali takich pieniędzy ,Genkov ma 220.000 +2.000 za każdego gola tzw bonus,ile zarabia Iliev nie wiem .Najważniejsze -przypomnij sobie kto rozdawał takie kontrakty... i zastanów się dlaczego tej osoby nie ma już w klubie.

Zadaj to pytanie Cupiałowi dlaczego chce budować wielką Wisłe od czerwca,ma zapewne powód skoro tak postanowił i trzeba to uszanować.Tadeusz Czerwiński powiedział jasno kilka dni temu,że Cupiał ma zamiar stworzyć wielki klub i skoro to powiedział to wie jaki pomysł na klub ma Cupiał ,dlatego trzeba czekać do czerwca ,nie chcesz wierzyć to nie wierz ja nie zmuszam .

Co do ostatniego pytania to tłumaczyłem Ci Cupiał postanowił zacząć od czerwca dlatego nie dziw się,że odpuszczamy dobrych graczy.
W jakim ty swiecie zyjesz? No naprawde, to juz przesada. Traore mial przejsc do Legii dobrze ponad rok temu, wtedy dzialacze zablokowali ten transfer i facet przestal grac w pilke(bo chcial odejsc). Potem Legia juz nie byla zainteresowana i zaoferowala mu jakies drobne, inni z polskiej ligi nie skladali ofert(wiec nie mial co negocjowac). Dlatego to byla taka okazja, bo facet nie wzbudzil wiekszego zainteresowania innych klubow i dopiero teraz Skorza postanowil go sprowadzic.

Iliev i Genkov zarabiaja 300-400 tys. euro, wielokrotnie podawal to Borek, A. Iwan i weszlo, a Ci ludzie wiedza co mowia. Podaj swoje zdrodla .

Gdzie ty miales powiedziane, ze Cupial chce budowac wielka Wisle ;]? Przeczytaj uwazniej wywiad, w ktorym jest mowa o budowie nowej Wisly...az dziwne, ze takie bzdury mozna kupowac. Bednarz robi za syndyka, a tu ktos jeszcze ma jakies nadzieje. Roznica miedzy nami jest taka, ze ja opieram sie na faktach(dzialalnosc Bednarza), a ty na wierze.

Zaraz, zaraz, przeciez pilkarze wymienieni przeze mnie dolaczyliby do klubu 1 lipca 2013r., prawda ;]? Czyli w czasie budowy wielkiej Wisly ! Cos CI sie pokrecilo, serio.
Odpowiedz cytując