Szpen napisał(a):

I choć raz w roku mamy okazje usłyszeć, że coś w tej służbie zdrowia dzieje się fajnego i potrzebnego
.
|
Przepraszam czy Ty jesteś sprawny umysłowo ?
W służbie zdrowia dzieje się coś dobrego ? Przez jeden dzień ? Gdzie tu sens i logika w tym zdaniu ? W polskiej służbie zdrowia dzieje się źle od lat, a z każdym rokiem jest coraz gorzej. Sam wiem to po sobie - czas oczekiwania na rekonstrukcję zerwanych przeze mnie więzadeł krzyżowych to w Krakowie..... 8 lat do pełnej refundacji

Co musiałem zrobić? Uciułać 12 tysięcy i kroić się prywatnie

Tyle pozytywnego dzieje się w polskiej służbie zdrowia, a bardziej drastyczne przypadki niż głupie kolano wychodzą na jaw codziennie.
Sama WOŚP powstała właśnie z nieudolności państwa, więc przepraszam o czym ty za przeproszeniem bredzisz? Że przez jeden dzień się dzieje dobrze w służbie zdrowia ? Ten jeden dzień właśnie pokazuje nam wszytkim jak chujowa jest polska służba zdrowia i na miejscu Ministra Zdrowia to w tym dniu bym z domu nie wychodził, powyłączał TV i internety, bo przecież to jest wstyd i hańba, a ci politycy mają jeszcze tyle tupetu, żeby szczerzyć kły w najlepszym czasie antetnowym. Paranoja.