Wyświetl pojedynczy post
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2013, 16:46
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Gdzie ty zyjesz? Traore chce odejsc z Lechii od 1.5 roku , tyle ze chetnych brak, jak sie teraz okazuje. Czlapak Iliev, czy kopacz Genkov dostali takie pieniadze...to czemu nie dac takich, komus kto potrafi grac w pilke? W ogole o czym ty do mnie mowisz? Bo nie bardzo rozumiem...ja tylko udowadniam, ze bujda na resorach i graniem na czas jest stwierdzenie, ze budowa nowego zespolu zacznie sie latem(chyba, ze walczacego o utrzymanie). Czemu nie teraz? Czemu latem, kiedy za podobnych pilkarzy trzeba bedzie zaplacic kilka mln euro? Pytania czysto retoryczne. Rozumiem, ze lepiej zaplacic za pilkarza, niz sprowadzac takiego, ktoremu konczy sie kontrakt . Twoja logika po prostu rozbraja. Dlaczego nikt(!) z w/w przeze mnie nie zostanie zakontraktowany? Nawet 1 pilkarz? Prosta sprawa .
Tak chciał odejść,że do końca grudnia negocjował z Lechią nowy kontrakt,Traore chciał zarabiać lepsze pieniądze a,że nie zaoferowali mu odpowiedniej kasy to odchodzi,proste.

Iliev i Genkov nie dostali takich pieniędzy ,Genkov ma 220.000 +2.000 za każdego gola tzw bonus,ile zarabia Iliev nie wiem .Najważniejsze -przypomnij sobie kto rozdawał takie kontrakty... i zastanów się dlaczego tej osoby nie ma już w klubie.

Zadaj to pytanie Cupiałowi dlaczego chce budować wielką Wisłe od czerwca,ma zapewne powód skoro tak postanowił i trzeba to uszanować.Tadeusz Czerwiński powiedział jasno kilka dni temu,że Cupiał ma zamiar stworzyć wielki klub i skoro to powiedział to wie jaki pomysł na klub ma Cupiał ,dlatego trzeba czekać do czerwca ,nie chcesz wierzyć to nie wierz ja nie zmuszam .

Co do ostatniego pytania to tłumaczyłem Ci Cupiał postanowił zacząć od czerwca dlatego nie dziw się,że odpuszczamy dobrych graczy.
Odpowiedz cytując