Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.01.2013, 14:32
TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Niesprzedawać? Za rok Maor będzie miał 29 lat i napewno nie będzie wart mniej niż 700tys €,według ,niektórych osób na forum Maor był za słaby na Wisłe ale dla 8 klubu Ligue 1 wystarczająco dobry.

PS:Skoro Wisła faktycznie ma problemy to trzeba było negocjować kwotę przynajmniej 1mln€ a nie oddać za 700tys€ w tym % dla Ber Szewy i menadżera o zaległych wypłatach nie wspomne

Uprzedze pytanie że Maor chciał zmienić klub,miał 4,5 letni kontrakt i miał obowiązek grać dla Wisły jeszcze 2,5 roku

Przypomne że z transferu Meliksona miała być kasa na nowych piłkarzy,tak mówił Bednarz na Orange Sport.Ciekawe gdzie tu ma reszte kasy na nowych?Sikorski 2 za darmo tego potrzebuje 13 krotny Mistrz Polski?
Pewna jest śmierć i podatki. Citko też miał swego czasu kosztować coraz więcej i do tej pory brak tego transferu odbija się czkawką Widzewowi. Roger pamiętasz za ile milionów miał odchodzić z Legii? A za ile odszedł jak "za rok nie będzie wart mniej". Jakby jeszcze rok tutaj Maor pograł na podobnym poziomie co ostatnio i Wisła nie grała w pucharach to jeszcze za mniej by odszedł.

Nie sprzedawać. Łatwo powiedzieć. Wiadomo, kontrakt kontraktem, ale większe gwiazdy światowej piłki strzelały focha (vide Fernando Llorente, poczytaj to dowiesz się ile na nim straciło Bilbao) i nie było z nich żadnego pożytku. Ponadto czas sobie zadać pytanie. Po co nam Maor? Powiedzmy sobie szczerze, spadek nam nie grozi, więc ten sezon jest spisany na straty. Licząc, że faktycznie na przyszły sezon będziemy budować lepszy zespół to Maor jest cholernie nieperspektywiczny. Wiem, Kosowski też nie, ale on tutaj jest sprowadzony jako organizator słynnych "grillów u Kosowskiego", a nie do prowadzenia zespołu ku górze.

Ponadto nie płaciliśmy Jovanicowi bo nie było kasy to były płacze, że jak to tak może być. Że takim zachowanie tracimy mnóstwo kasy blablabla. A jak teraz Bednarz załatwia kasę, żeby inni tez nie uciekali to też płacz, że źle.

Życie to nie football manager.

cfa napisał(a):Wyświetl post
No niby tak ale np. też kompletnie zawalił transfer Kirma. I 88% transferów do Wisły.
Jak widze staty Kirma w Groningen (15 meczy, 0 bramek, 0 asyst - dużo gorzej niż nasz Sikorski) to nie wiem czy aby ten transfer to nie majstersztyk Bednarza.

hunter napisał(a):Wyświetl post
Po chvj się kopiesz z koniem? Ferie się zaczęły, jest więcej czasu żeby młodzież wylała swoje żale.
Masz racje. Nawet nie skojarzyłem, że to już...
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 14.01.2013 o godz. 14:41.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując